15-04-06

Elegant in tien stappen, les 1

Een hele uitdaging zal het zijn, om het klaar te krijgen, maar ik heb besloten dat ik op mijn trouwdag een Elegante Verschijning wil zijn.

Heel mijn leven ben ik nogal een casual dresser geweest. Heel veel gevoel voor stijl had ik niet maar dat kon me niet zo schelen. Als ik eens echt chique uit moest was er altijd wel iemand om mij met raad en daad bij te staan zodat ik niet uit de toon viel.

Meestal kon ik de schijn dus nogal ophouden, maar wat ik nooit heb geleerd is op hoge schoenen lopen. Ik kan het gewoon niet... Maar daar gaat nu dus verandering in komen want mijn trouwoutfit zal niet volledig zijn zonder een mooie schoen mét een hieltje. 'k Heb er wel veel over nagedacht maar heb besloten om ervoor te gaan.

Gisteren dus ineens mijn schoenen gekocht én nog een oefenpaar en vanaf dan loop ik dus op hakken. Nee, geen torenhoge stelten, zo'n vijf centimeter is wel genoeg voor mij. Ik moet toegeven, het voelt nog heel onwennig maar langs de andere kant is het ongelofelijk hoe zo'n klein detail je houding verandert!!!

Een beetje vervelend was het wel toen mijn 11-jarige dochter niet wilde geloven dat ik altijd hiel-loos door het leven was gegaan, élke vrouw kan daar toch op lopen vond ze. Aan mij dus om te bewijzen dat mama veel meer vrouw in zich herbergt dan ze dacht he...

15:31 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Héhé Mag ik komen lachen?!
I know, int begin is op hakken lopen niet simpel eh. Maar believe me, het went wel;)

Gepost door: AnnaStesia | 16-04-06

Hakjes Wow Peggy, ik kijk er echt naar uit om je te zien op je hoge hakjes hoor. Een vrouw met hoge hakken is nu eenmaal extra sexy, vind ik toch. Blijven oefenen ;-)
Patricia

Gepost door: Patricia | 16-04-06

De commentaren zijn gesloten.