09-04-06

Het weekend ... veel te kort!!!

Dit weekend is voorbijgevlogen: gisteren heb ik voor de eerste keer een zaterdagshift meegedaan (om zes uur beginnen en om twee uur gedaan). Omdat ik voor deze job stempelde komt dat goed uit: zo kan ik de extra uren opsparen en heb ik toch nog wat vakantie dit jaar.

Daarna redelijk moe thuisgekomen en van schattie de opdracht gekregen me wat op de zetel te leggen terwijl zij boodschappen deed. Toen ik mijn ogen weer opendeed was het … vier uur later!!! Ze hadden al gegeten, ‘k heb er niks van gemerkt…

Daarna ons een beetje mooi gemaakt want we gingen een stapje in de wereld zetten. Zijn in Gent bij het Pallieterke een pita gaan eten en daarna iets gaan drinken. Omdat we alletwee toch nog redelijk moe waren zijn we vroeg (het was dan al wel tegen twaalven) terug naar huis gegaan.

Vanmorgen lang uitgeslapen, naar mijn gewoonte toch. Het was al bijna tien uur toen we beneden kwamen. Dan lekker ontbijt gegeten met de hele bende + een vriendje dat enkele dagen hier logeert. Beetje gezorgd dat de boel aan kant was en vanmiddag nog even naar Gent gereden om rustig wat te wandelen. In de Lange Munt een boekhandel binnengegaan en met staaapels boeken en dvd’s terug buitengekomen.

Titels? Ahum, ok dan. Doe het zelf voor vrouwen, 101 vragen van uw kat, 3 erotische romans, deel 4 van de Aardkinderen van Jean Auel (zalige reeks!!!), … Verder nog enkele dvd’s met oa Anthony Hopkins, 2 dvd’s over het bewind van de militaire Junta in Argentinië, …

Morgen begint mijn week van de vroege ploeg dus vanavond moet ik vroeg in mijn bedje, maar we gaan natuurlijk eerst nog een dvd-tje kijken, lekker gezellig!

17:08 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.