06-04-06

Treat her like a lady

Als er iets is waar ik echt goed in ben, dan is het mensen verwennen... Nee, ik heb geen dikke nek of zo maar het is gewoon een talent waarvan ik weet dat ik het bezit.

Het wordt maar al te vaak vergeten hoe gemakkelijk het is om een klein gebaar te stellen, een vriendelijk woord kan wonderen verrichten en eens luisteren ipv te praten als iemand z'n hart bij je uitstort kan een wereld van verschil uitmaken.

Maar zelfs als dat allemaal niet zo zou zijn, zou ik het nog niet kunnen laten: ik geniet er enorm van om schattie tevreden en gelukkig te zien. Da's waar ik het voor doe: haar naar het werk brengen om nog wat langer samen te kunnen zijn (anders moet ze met de trein), 's morgens haar theetje klaarzetten, ... Eigenlijk is niks me te veel, als zij zich maar goed voelt. She's my lady...

11:23 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

QUEEN FOR A DAY Het voelt zalig te weten dat er iemand is die altijd dat ene speciale ding voor je wil doen waar jij zo van opkikkert!!

Ook al heb ik sinds kort het gevoel dat onze relatie bepaalde zaken heeft waar moet aan gesleuteld worden, het is er één uit duizenden.

Nee, niet door dat theetje, niet doordat je me naar het werk brengt maar door de manier waarop je naar me kijkt en me het gevoel geeft dat alles weer goedkomt!!

Dat is waar het om draait, elkaar proberen begrijpen, elkaar proberen ietsje meer ruimte te geven, ....

Bedankt voor het geduld mijn piepke!

Gepost door: Je Engeltje | 06-04-06

je bent een prachtmeid liefs viv

Gepost door: viv | 06-04-06

De commentaren zijn gesloten.