04-04-06

Perfectie is mooi maar echt is leuker ...

Schattie is vanaf het eerste moment dat ik haar kende voor mij mijn ultieme doel geweest. En daar mag je je heel wat bij voorstellen ;)

Op dat moment zat ik nog vast in mijn huwelijk, maar twee weken nadat ik haar voor de eerste keer zag heb ik de knoop doorgehakt, ben weggegaan van mijn ex en heb sindsdien geen enkele kans laten liggen om mijn doel te bereiken. Met veel plezier overigens en niks dat me kon tegenhouden want zonder enige duidelijke reden wist ik dat mijn leven bij haar moest zijn en dat het anders niks waard zou zijn.

Ondertussen is gebleken dat ik inderdaad goed wist wat ik deed want we zijn al vier jaar heel gelukkig samen en gaan binnenkort trouwen... Mijn droom die uitkomt en ik ben er ongelofelijk trots op dat we die dag aan heel de wereld kunnen zeggen dat we voor elkaar kiezen. Ik weet het, ik ben een hopeloze romanticus maar voel me daar ook heel goed bij.

Toch heb ik kortgeleden iets gedaan wat haar verdriet heeft gedaan. Wat is niet belangrijk, maar wel dat zij er zo door gekwetst is want dat was het laatste wat ik wilde... Gelukkig gelooft ze in onze relatie en we hebben de laatste week al heel veel gepraat en voor mij is er iets heel duidelijk geworden: we dachten dat we de perfecte relatie hadden en die gedachte is heel leuk... Maar niet realistisch want nu we onze diepste angsten en gevoelens aan elkaar blootgeven blijkt dat we elkaar ondanks onze toewijding aan elkaar, elkaar toch niet helemaal kenden.

En daar zijn we momenteel aan aan het werken en ik kan alleen maar zeggen dat het zalig voelt!!!!

12:47 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Best dat je niet te snel trouwt Na vier jaar is het natuurlijk al niet meer echt 'snel' te noemen, maar ik ben er ook van overtuigd dat je iemand niet gauw echt helemaal kent. Ik zeg dit niet uit een of andere negatieve ervaring, maar merk het aan kleine dingen, die zowel goed als slecht zijn...

Gepost door: liza | 04-04-06

wanneer weet je het Ewel Liza, ik versta dat je dat zegt. Je kan niemand helemaal kennen, en dat is soms griezelig. Maar het feit is dat ik sinds ik Peggy ken nog geen moment twijfels heb gehad over wat ik voel en wat zij voelt. Een gevoel van volledige overgave, die ik nog nooit bij iemand voelde. Dat we op dit moment zoveel moeten doorstaan hebben draagt mee tot een nog beter geheel. Zonder melig te klinken wil ik gerust stellen dat zij de ware is voor mij.

Een goeie relatie overleeft zo'n crisistoestanden. Het zou volgens mij zelfs niet normaal zijn moest alles altijd van een leien dakje lopen, alles veel te gemakkelijk gaan. Wij hebben van dag 1 voor elkaar moeten vechten. Hebben echt veel gedaan om uiteindelijk te bekomen wat we nu bekomen .... wij gaan trouwen met elkaar, omdat we weten dat we dat willen,

ANJA

Gepost door: ENGEL | 04-04-06

Relatie Weet je, je mag uren, dagen, jaren, eeuwen met elkaar praten, nooit zal je elkaar volledig kennen. En als dat wel zo was, dan zou ons leventje maar saai worden, niet?

Gepost door: Nele | 04-04-06

SAAI LEVEN WIL IK NIET Daar heb jij groot gelijk in Nele, het zou toch echt saai zijn moesten we elkaar echt kennen. Er is altijd dat verrassingseffect, die er kan voor zorgen dat je relatie een boost krijgt

Gepost door: ENGEL | 04-04-06

Wel Als jullie beiden op deze manier tegen elkaar aankijken, dan kan jullie huwelijk niet mislopen he. Ik weet zeker dat jullie een perfect koppel zijn (mij baserend op wat ik lees natuurlijk). Binnenkort huwelijk? Go for it!

Gepost door: Nele | 04-04-06

wowie Bedankt Nele!

Gepost door: ENGEL | 04-04-06

De commentaren zijn gesloten.