02-04-06

En maar prutsen aan mijn lay-out ...

Ik moet het zeggen, in de korte blogtijd die ik al had vind ik Skynet een zéér fijne provider. Redelijk veel mogelijkheden, niet te moeilijk, kortom, iedereen kan bloggen. Voor deze blog had ik er eentje bij mijn eigen provider, maar daar waren zo goed als geen opties bij de -gratis- basisversie... Het heeft dan ook niet lang geduurd eer dat blogje roemloos vergeten werd.

Zoals hierboven gezegd, bij Skynet vind ik het plezant. Wie hier al eerder langskwam zal gezien hebben dat mijn lay-out al meerdere keren veranderde. En zo ook vandaag weer.

Ik had nochtans een mooi blogje maar door al mijn gepruts trok het op niet veel meer. Dus huppekee, weg ermee en in een nieuw jasje... Maar ik kan weeral niet wachten om ook nu mijn personal touch na te laten. Gewapend met mijn cursus HTML (heb een tijdje geleden een cursus bedrijfsinformaticus gevolgd) en het internet vol goede tips en hulp waag ik het er telkens weer op om mijn blog te tunen. De ene keer met al wat meer succes dan de andere natuurljk. Maar dat kan mijn pret niet drukken, ik vind het schitterend om ermee te spelen.

Op deze manier heb ik eindelijk een redelijk gezonde manier gevonden om met mijn computerpassie om te springen. Het leukste is natuurlijk dat schattie een van mijn grootste fans is én zij is HTML wél machtig dus dat komt soms wel eens van pas als ik strop zit :)

18:16 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** even op bezoek geweest
een goeie hulp is Viviane's blogje
je vind het op http://blog-tips.skynetblogs.be
nog veel knutselgenot
en een fijne avond !!!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-04-06

HET IS HET WAARD lIEVELING

De uren dat je voor de pc besteedt, de momenten die ik je moet missen
Ze zijn het waard want je blogje wordt een echt meesterwerk

ANJA

Gepost door: anja | 03-04-06

De commentaren zijn gesloten.