28-03-06

Dat heet dan gelukkig zijn ...

Eigenlijk zijn wij verwende mensen. Ok, we moeten hard werken voor de luxe die we hebben, maar uiteindelijk hebben we ze toch...

Geluk zit in kleine dingen, je kind dat zomaar naar je lacht, je werk dat goed vlot, een goede verstandhouding met je partner.

En ja hoor, ik heb best wel eens ruzie met schattie. Maar meestal gaat dat om stomme dingen, dingen die het eigenlijk helemaal niet waard zijn om ruzie over te maken. Zo'n ruzietje duurt meestal een minuut of tien, we staan een beetje vervelend te doen tegen elkaar en dan kijken we naar elkaar en schieten in de lach, beschaamd omdat we ons weer hebben laten gaan.

We zijn allebei nogal temperamentvolle types en krijg je natuurlijk al gauw zo'n situaties he. Zoals gezegd, meestal duren die dingen niet lang en genieten we gewoon heel erg van elkaars gezelschap en aanwezigheid.

Ik ben gewoon een ongelofelijke bofkont met zo'n schat van een vrouw, ze heeft mij én de kinderen onvoorwaardelijk in haar hart gesloten. Dat op zich is al een standbeeld waard. En toch mag ik er niks van zeggen, ze vindt het normaal, ze houdt van me ...

Kijk, dat is nu geluk ...

21:20 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

inderdaad als ik dit lees moet ik je gelijk geven, je hebt een schat te pakken!
groetjes

Gepost door: dingske | 28-03-06

GELUK KAN KEREN Ik hoop dat je beseft wat je vast hebt en dat je weet dat er op de wereld heel veel verleidingen zijn. Het gras is aan de andere kant MEER DAN EENS groen, geef er niet aan toe!

Gepost door: ENGEL | 30-03-06

De commentaren zijn gesloten.