21-03-06

De late ploegGisteren heb ik mijn eerste late shift gedaan... Ondanks het feit dat ik doodop was (en daar zat het weekend natuurlijk voor iets tussen) ben ik er met volle moed ingevlogen. Ik kreeg dan ook voor de eerste keer zélf opdrachten, en ik wilde die zo goed mogelijk uitvoeren.

Ik zal het geweten hebben. Na enkele uren deden mijn rug en benen enorm pijn maar in zo'n geval zal ik alleen maar een tandje bijsteken om er niet aan te hoeven denken. Gelukkig vloog de tijd op die manier vooruit en ik was heel blij toen ik om tien uur in mijn auto kon stappen om naar Wetteren te rijden.

Het was een leuke thuiskomst want schattie zat op mij te wachten. Ik voel me af en toe wel een beetje schuldig tegenover haar want nu ik dit werk doe komt een groot deel van het werk op haar schouders terecht en dan heb ik het vooral over de zorg voor de kinderen. Ik kan nog altijd niet geloven dat zij zich zo voor mij wil inzetten, ik heb het in een vorig leven wel anders geweten ...

In dit leven echter ben ik nu vastbesloten om er iets van te maken. Het is een schitterend gevoel, eindelijk te kunnen zorgen voor mijn gezin. Na lang thuis gezeten te hebben ben ik dubbel gemotiveerd. Maar het leukste is toch als schattie zegt dat ze trots op me is!!!

05:52 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.