17-03-06

MOE!!!!!!'t Zit erop, mijn eerste werkweek... Ik moet zeggen dat ik ondanks mijn gebruikelijke tolerantie en flexibiliteit toch geschrokken ben van mezelf wanneer ik klokslag om acht uur mijn klopje krijg.... Meestal ben ik degene die als eerste opstaat en 's avonds met geen stokken in bed te krijgen is. Had ik trouwens al gezegd dat ik weinig slaap nodig heb ... ;)

Toch heb ik het deze week geen enkele keer langer dan half negen uitgehouden. Zelfs al wilde ik schattie langer gezelschap houden, tussen acht en half negen moest ik naar bed want dan vielen mijn ogen radikaal toe. En dat is vooral voor mezelf een ongelofelijke aanpassing!!!

Schattie en ik hebben deze week in de weinige momenten dat we samen waren vooral gepraat over de voorbereidingen voor ons huwelijk. We zijn tot de beslissing gekomen dat we eigenlijk liever geen feest geven maar misschien wel een grote barbecue annex open huis gaan doen in augustus of zo. Is waarschijnlijk leuker voor de kinderen ook en we zitten dan toch in onze eigen en vertrouwde habitat...

Ook wat betreft de huwelijksreis zijn we er nog niet uit. Na heel veel zoeken en vergelijken zijn we tot de conclusie gekomen dat een reisje, zelfs al is het maar voor 1 week, ons heel veel geld gaat kosten als we -zoals ik liefst zou doen- gewoon het vliegtuig zouden nemen, op hotel zouden gaan en voor de rest naar niks zouden kijken... Gelukkig is schattie op dat vlak iemand die meer verstand heeft dan ikzelf en heeft ze me me gevraagd om er toch nog eens over na te denken.

Als ik eerlijk ben moet ik toegeven dat haar argumenten absoluut steek houden. Daarom zijn we nu enkele goedkopere argumenten aan het overwegen; met de auto ergens naartoe, of dichterbij enkele dagen naar een kuuroord. Het geld dat we zo uitsparen spenderen we dan liever aan een extra weekje verlof in het najaar, en dan mét de kinderen erbij ...

In elk geval heeft ze de afgelopen week ongelofelijk voor me gezorgd, heeft me enorm verwend 's avonds en heeft alles hier op rolletjes laten lopen. Ik heb toch maar een fantastisch vrouwtje ...!!!

21:00 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Alvast een welgemeende proficiat! Bij trouwen komt blijkbaar heel wat kijken. Wat jullie ook zullen beslissen om te gaan doen: maak er een geweldige dag van! Enjoy!

Gepost door: AnnaStesia | 18-03-06

De commentaren zijn gesloten.