13-03-06

't Is zover, mijn eerste werkdag!Ik ben moe!!! Gisterenavond om negen uur ons bedje in zodat ik uitgeslapen zou zijn. Heb enkele uren goed geslapen en vanaf middernacht ben ik haast elk kwartier wakker geschrokken. De schrik om me te overslapen zit er heel erg in. Daarom ben ik maar al opgestaan.

Ik had nog zo gehoopt op een goeie nachtrust maar die zal ik dan voor vanavond ( en die lijkt nog zo ver weg ... ) moeten houden. Dan zal ik pas moe zijn ... Ach ja, ik heb in elk geval héél veel tijd nu om me klaar te maken!

Mijn theetje helpt om de wolken in mijn hoofd te laten opklaren, ik begin me gelukkig al wat beter te voelen. Het komt vast wel in orde.

Ondanks mijn redelijk rustige houding tegenover alles ben ik vrij nerveus over vandaag maar ik probeer dat een positief iets te vinden. Ik wil tenslotte een heel goede eerste indruk geven. Ach, mijn natuurlijke charme zal me daar wel een handje bij helpen zeker, hahaha ...

Voila, ben nu helemaal wakker. Nu alleen nog even bedenken wat ik ga doen met de extra tijd die ik heb ... LEZEN!!!

Tot strakjes na het werk :)

02:52 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zo vroeg! Verdikke, zo vroeg opgestaan zeg! Je zal je wekker toch wel horen als ie afloopt? Of sta je bekend als een overslaper? :-) Het loopt wel los met je nieuwe job, daar ben ik zeker van. Je lijkt me iemand die van aanpakken weet.

Ja jongens, ik dacht dat ik vroeg opstond (05u50), maar jij slaat alles!

Gepost door: liza | 13-03-06

De commentaren zijn gesloten.