11-03-06

Kiss and make up ...Vanmorgen stonden we alletwee een beetje onwennig tegenover elkaar, beschaamd dat we ons zo idioot hadden gedragen. We zijn beginnen praten en in tegenstelling tot sommige andere keren wanneer we allebei te koppig zijn om ons ongelijk toe te geven, waren we het nu heel snel eens dat we met twee in de fout zijn gegaan. Dat het zo stom was om zo'n ruzie te maken.

En toch was het echt wel eens goed dat we zo'n gigantische ruzie hebben gehad, al onze frustraties zijn er eens goed uitgekomen. Het komt namelijk meer dan eens voor dat we over kleine dingetjes zwijgen om de ander maar niet te kwetsen maar hoe dan ok stapelen die zich op en voor je het weet ben je één grote brok frustratie en ergernis. En kan je niet meer relativeren, begin je elkaar zeker te kwetsen maar dan met foute dingen, over dingen die er niet toe doen, die niet de kern van de zaak behandelen maar het gewoon nog erger maken.

Dus toen we gisteren tegen elkaar stonden te schreeuwen en het steeds maar erger en erger werd hebben we elkaar vanalles naar het hoofd geslingerd, ons hart gelucht, er alles eens goed uitgelaten.

Het heeft ons duidelijk goed gedaan. De spanning die er was is weg, ik voel me terug een hele bofkont met zo'n schat van een vrouw en we gaan verder plannen voor onze trouw. Ik ben gisteren echt wel heel bang geweest dat ik haar kwijt was maar ik hoef nu maar in haar ogen te kijken om te weten dat ze voor altijd van mij is en dat maakt me enorm gelukkig!

De frustratie zat hem soms in hele kleine dingen hoor, wat voor een feest geven we, wie vragen we, het gekste eerst natuurlijk. We hebben beiden een idee hoe we het willen en pushten onze eigen wil misschien een beetje te veel... 't Gaat er ook heel snel zijn en dat maakt haar soms een beetje paniekerig maar heb haar kunnen overtuigen dat alles in orde gaat komen. Zij is de planner van ons twee, de organisator, ik ben meer het go with the flow type. En dat is voor mij tot hiertoe altijd al een goede houding geweest maar begrijp dat zij het er soms moeilijk mee heeft.

Eerlijkheidshalve moet ik nu wel toegeven dat ik al over vanalles en nog wat info heb opgezocht, dus misschien ben ik op mijn manier toch ook bezig met plannen... Wil er voor haar en mij een schitterende dag van maken, en haar van de ene verrassing in de andere laten vallen.

Nu gaan we alletwee onze ideetjes opschrijven en dat eens naast elkaar leggen, ben er zeker van dat we tot een leuk compromis kunnen komen en zo hoort het ook he voor de mooiste dag van je leven!

15:03 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.