10-03-06

Voor de ruzie ...Ben vandaag naar het gemeentehuis geweest, onze trouwdatum wordt dus inderdaad de 21ste juni, dag op dag 4 jaar nadat het voor ons begonnen is. Om 14 uur, iets later dan het uur dat ik haar voor het eerst zag ... KRIEBELS!!!!!!!!

Ons feest doen we om praktische redenen een dikke week later, dit omdat we nu eenmaal 5 kinderen hebben die schoolplichtig zijn en daarbij, een weekje later kunnen we ze veel makkelijker overal "geplaatst "(klinkt vies maar is echt niet zo) krijgen.

We zijn van plan om op huwelijksreis te gaan naar St. Tropez, dus wie er daar een huisje te huur heeft tussen 30/06 en 7/07, laat maar weten he :).

Schattie zou graag met de auto gaan, is dan wel na ons feest (ga ik niet te moe zijn???) maar heb aangeboden eens een ongelofelijke slee te huren en heb haar gevraagd welke auto zij mooi vindt... Antwoord: Saab Cabrio, wauw, wil ik wel 'ns eens mijn schattie een weekje in rondrijden ...!

Enne voor wie het zich afvraagt, ja, ik wil nog altijd heel graag met haar trouwen, ben gek van haar maar er zijn de laatsete tijd wat issues waar we niet uitgeraken.

Maar ben er zeker van dat we eruit geraken, liefde overwint tenslotte alles, niet ...?

19:02 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

St. Tropez tuurlijk geraken jullie er wel weer uit, in welke relatie is er nu nooit eens onenigheid? het hoort erbij...
en kijken jullie al maar uit naar dat huwelijksreisje, St. Tropez, dat wordt beslist mooi!
groetjes

Gepost door: loretta | 10-03-06

De commentaren zijn gesloten.