09-03-06

De ochtendstond ...


... is toch wel een beetje koud en donker ...

Zoals ik gisteren al aanhaalde ga ik maandag, na een hele lange inactiviteit als werknemer, terug aan de slag.... In ploegen, mijn eerste dag begint om 6 uur. Omdat ik van Wetteren naar Kallo moet heb ik besloten om rond 4 uur op te staan zodat ik voldoende tijd zal hebben om goed wakker te zijn.

Nu mag ik zeggen dat ik altijd goed vroeg heb kunnen opstaan, heb niet zoveel slaap nodig. Maar ik begin een beetje nerveus te worden, het zou een afgang van formaat voor me zijn als ik - hoe raadt u het?- me maandag zou overslapen. Daarom ben ik maar al bezig met een licht aangepast bioritme aan te kweken, en ben ik opgestaan om half vier (zonder wekker hoor, ben zelf wakker geworden).

En zit ik hier op dit onzalige uur te schrijven. Alhoewel, onzalig? Ik geniet volop van de rust, overdag is het hier uiteraard iets hectischer. En dat is nog zacht uitgedrukt ...

Bon, ik ga ervan profiteren om ook schattie trots op me te maken, ga de immer volle wasmand eens aanpakken; twee vliegen in één klap want dan heb ik vandaag toch weer wat meer tijd om met mijn favoriete dingen bezig te zijn :)

04:20 Gepost door Peggy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

&&&& de ochtendstond heeft goud in de mond hé...fijne dag nog!
groetjes

Gepost door: dingske | 09-03-06

De commentaren zijn gesloten.